Alle virksomheter bør ha en digital strategi!

En strategi som inneholder planer og tiltak for å løfte virksomheten på flere områder. Det kan enten være endringer som bør gjøres for å øke konverteringsraten på f.eks. en nettside, gi virksomheten en ny visuell profil – eller å etablere en ny nettside som gir de effektene man ønsker.

I dagens marked er det mange tilbydere av nettsider og nettbutikker. Enkelte aktører har ikke alltid fokus på hele kundereisen. Dette kan gjøre at potensielle kunder fort kan miste interessen dersom nettsiden gir liten oversikt over det virksomheten tilbyr. Det kan være faktorer som vanskelig navigasjon, et lite godt søk eller manglende funksjonalitet for å få potensielle kunder til å ta kontakt med virksomheten.

Akkurat her mener vi at vår kompetanse, erfaring og våre analyser er blant det bedre i markedet. Vi finner ut av hva som er utfordringen for din virksomhet – gjennom samtaler og grundige analyser, og legger en plan for hvilke tiltak vi kan gjøre for å bedre resultatene.

Vi har hatt en rekke oppdrag med fornøyde kunder som har fått ny identitet med både profileringsmateriale, nye nettsider og profil i sosiale medier – noe som har gitt virksomheten et profesjonelt uttrykk for fremtiden. Det beste av alt er kanskje at de ser positive effekter av vårt arbeid, ved f.eks. gode tilbakemeldinger på nettløsninger fra egne kunder, et større engasjement relatert til de produkter og tjenester de leverer – og ikke minst; de har fått flere kunder.

Tilbakemeldingene på våre samarbeidsprosjekt har kun vært positive, og vi ser frem til å hjelpe enda flere virksomheter i 2019.

Tror du at vi kan hjelpe din virksomhet? Ta kontakt for en uforpliktende prat, så snakkes vi.