Nye nettsider lansert for Formasjon Design Group AS

Formasjon Design Group AS ble etablert i 2002 og har siden den tid hjulpet både små og store virksomheter.

Vi er kjente for fornøyde kunder – noe som har bakgrunn i vår gode kompetanse innen design, web, brukerfunksjonalitet og teknologi.

Vår kompetanse og erfaring er opparbeidet gjennom mange år, samtidig som vi løpende har skaffet oss ny kunnskap i en teknologisk verden som utvikler seg raskt.

I dagens marked ser virksomheter et stadig større behov for å være synlig. Det er mye konkurranse, noe som krever et noe annet fokus enn tidligere. Potensielle kunder benytter en rekke ulike kanaler i jakten på produkter og tjenester, de har høyere krav enn tidligere – og da må også virksomheter være tilgjengelig i relevante kanaler for sine målgrupper på en strategisk «bedre» måte enn før.

 

I vårt samarbeid har har vi nær dialog med kunden. Vi finner ut hva ønskede mål er, analyserer og bistår med tiltak som vil hjelpe din virksomhet på vei. Det kan være et mer profesjonelt og attraktivt ansikt utad gjennom en nettside i et stadig mer krevende marked, digital annonsering for å nå ut til potensielle kunder i sosiale medier eller f.eks. det å få en høyere rangering i søkemotoren Google, slik at potensielle kunder finner din virksomhet ved søk.

 

Vi bistår med rådgivning og hjelper din virksomhet på rett vei.

 

På våre nye nettsider finner du mer informasjon om hva vi tilbyr av både produkter og tjenester, og du kan også ta en kikk på vår referanseside som viser et godt utvalg av de kundene vi har hjulpet opp igjennom årene.

 

Nytt for året er at vi også har lansert en tjeneste hvor vi tilbyr en digital analyse for din virksomhet, til en lav kostnad. Dette er absolutt noe vi anbefaler alle virksomheter, da vi ser at selv små forbedringer gir utslag for å tiltrekke nye potensielle kunder.

 

Formasjon Design Group AS ønsker alle eksisterende og nye kunder et Godt Nytt År.