fbpx

Analyse

Analyse og konvertering

Lag kampanjer som gir flere kunder og bedre resultater

Kampanjer skal ikke lenger bare planlegges, iverksettes og analyseres i etterkant. Kampanjer i dag analyseres og optimaliseres fortløpende. På denne måten når dere flere kunder, og resultatet forbedres.

Vi har både erfaringen og kompetansen som hjelper din virksomhet med å få igjen mer for hver investerte krone.

Mer (relevant) trafikk = mer salg

Ønsker dere en gjennomgang av eksisterende kampanjer bistår vi gjerne.

Vi gjennomfører analyser og kommer med konkrete anbefalinger til tiltak som sørger for et bedre engasjement og økt antall konverteringer for produkter og tjenester.

Vi kan også gjennomføre og følge opp din bedrifts markedsføringskampanjer. Gjennom tett dialog utarbeider vi et forslag til hvordan vi skal løfte virksomheten til nye høyder gjennom smart annonsering og gode kampanjer. Alt rapporteres slik at dere hele tiden er oppdatert på kostnader og effekter av samtlige tiltak.

Vi brenner for gode resultater for våre kunder

Ønsker du råd?

Vi ser at mange er usikre på hva de trenger, og tilbyr derfor en samtale for å kartlegge dine behov, uten at det koster deg noe. Kontakt oss på telefon, eller benytt skjemaet.

482 33 000  Våre kunder sier

  Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder. Et samarbeid med oss gir resultater. De kan dokumenteres, og referansene våre bekrefter dem.

  Formasjon har fått oss synlige i et konkurransepreget marked. De har hjulpet nettbutikken vår til nye høyder, med økt salg og tilbakevendende kunder. De ser helheten, og leverer alt vi har behov for av digitale tjenester, med gode verktøy slik at vi faktisk kan se resultatet. Anbefaler på det sterkeste dersom du ønsker et byrå med lang erfaring og gode resultater!
  Martin Aaserud
  Nansen Sport AS
  Vi hadde behov for en solid oppfriskning av både logo og nettsider, samt bistand til å øke synlighet og trafikk til sidene våre, noe Formasjon har gjort med glans. Vi har vært aktive i bransjen siden 1966 i bedrift- og privatmarkedet, og vi står enda sterkere med Formasjons bistand. Ikke bare har trafikken økt, men også salgene. Vi har absolutt fått avkastning på investeringen!
  Tom Per Grundstein
  Teppekonsulentene AS

  Usikker på hva du trenger?