fbpx

design

Design & identitet

En gjennomtenkt visuell profil er en verdiskaper og styrker bedriftens konkurransekraft

Gjennom å se på hva din virksomhet tilbyr av produkter og tjenester, hvilke verdier som er viktige og hvordan dere selv ønsker fremstå, skaper vi et visuelt uttrykk som blir virksomhetens identitet.

Å samles om ett positivt og attraktivt uttrykk, gjør det enklere å profilere virksomheten. Da vil dere kunne bygge en sterk merkevare gjennom en rekke ulike tiltak i ulike kanaler, i visshet om at dere alltid framstår som ett selskap.

Identitet

En helhetlig visuell identitet som er forankret i bedriftens visjon, verdier og mål forsterker og synliggjør bedriftens merkevare. 

Markedsmateriell

Godt markedsmateriell øker konvertering. Fra bannere til annonser, våre designere har solid erfaring og kompetanse.

Digital profil

Vi sørger for at bedriftens uttrykk og identitet er helhetlig digitalt. En helhetlig digital profil øker synligheten, som vil gi bedre resultater.

Vi kan skape din visuelle identitet

En visuell profil er oppskriften på hvordan din bedrift skal se ut

Vi samler alle elementene i en profilmanual, en «visuell verktøykasse» som inneholder et sett med regler og føringer, som definerer hvordan bedriften skal fremstå visuelt.

Vi brenner for gode resultater for våre kunder

Ønsker du råd?

Vi ser at mange er usikre på hva de trenger, og tilbyr derfor en samtale for å kartlegge dine behov, uten at det koster deg noe. Kontakt oss på telefon, eller benytt skjemaet.

482 33 000  Våre kunder sier

  Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder. Et samarbeid med oss gir resultater. De kan dokumenteres, og referansene våre bekrefter dem.

  Formasjon har fått oss synlige i et konkurransepreget marked. De har hjulpet nettbutikken vår til nye høyder, med økt salg og tilbakevendende kunder. De ser helheten, og leverer alt vi har behov for av digitale tjenester, med gode verktøy slik at vi faktisk kan se resultatet. Anbefaler på det sterkeste dersom du ønsker et byrå med lang erfaring og gode resultater!
  Martin Aaserud
  Nansen Sport AS
  Vi hadde behov for en solid oppfriskning av både logo og nettsider, samt bistand til å øke synlighet og trafikk til sidene våre, noe Formasjon har gjort med glans. Vi har vært aktive i bransjen siden 1966 i bedrift- og privatmarkedet, og vi står enda sterkere med Formasjons bistand. Ikke bare har trafikken økt, men også salgene. Vi har absolutt fått avkastning på investeringen!
  Tom Per Grundstein
  Teppekonsulentene AS

  Usikker på hva du trenger?