fbpx

Rådgivning

Digital strategi og rådgivning

Vi kombinerer strategi, design og digitale løsninger for å lage et solid digitalt fundament for din bedrift.

Er din bedrifts synlighet god nok i digitale kanaler? I hvilke kanaler treffer dere målgruppene deres best?

Med bakgrunn i resultater og informasjon om bedriften utvikler vi en digital markedsføringsstrategi som virker – og som kan dokumenteres. På denne måten vil dere kunne bruke markedsføringsbudsjettet der hvor det gir mest salg.

Råd og bistand

Vi er her for deg og din bedrift, vi forsvinner ikke når oppdraget er utført, men fortsetter å være tilgjengelig via telefon og epost. Uansett størrelse på oppdrag, så gir vi deg gjerne råd og ser på hvordan vi kan hjelpe deg.

Målbare resultater

Det er viktig å se de faktiske resultatene av tiltak man gjør, da kan vi gjøre endringer og finjustere for å oppnå enda bedre resultater. Vi bruker gode verktøy, slik at vi alltid sitter med svarene.

Helhetlig kompetanse

Vi har hodene og kompetansen som ser helheten, slik at vi kan skreddersy en komplett løsning for deg. Ved å være i fronten på alle relevante felt innen det digitale, trenger du bare å forholde deg til en aktør.

Ved bruk av digitale verktøy og analysemetoder spisset gjennom mange år, utarbeider vi en digital strategi som gir resultater

Vi hjelper din virksomhet i gang med planer og tiltak som garantert vil gi positive effekter. Dette kan f.eks. dreie seg om forbedring av interne rutiner for innholdsarbeid i ulike kanaler, eller forbedring av digital synlighet gjennom såkalt «smart annonsering».

Dere kan også bruke oss til å utarbeide kanalstrategi og planer for digital annonsering.

Vi brenner for gode resultater for våre kunder

Ønsker du råd?

Vi ser at mange er usikre på hva de trenger, og tilbyr derfor en samtale for å kartlegge dine behov, uten at det koster deg noe. Kontakt oss på telefon, eller benytt skjemaet.

482 33 000  Våre kunder sier

  Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder. Et samarbeid med oss gir resultater. De kan dokumenteres, og referansene våre bekrefter dem.

  Formasjon har fått oss synlige i et konkurransepreget marked. De har hjulpet nettbutikken vår til nye høyder, med økt salg og tilbakevendende kunder. De ser helheten, og leverer alt vi har behov for av digitale tjenester, med gode verktøy slik at vi faktisk kan se resultatet. Anbefaler på det sterkeste dersom du ønsker et byrå med lang erfaring og gode resultater!
  Martin Aaserud
  Nansen Sport AS
  Vi hadde behov for en solid oppfriskning av både logo og nettsider, samt bistand til å øke synlighet og trafikk til sidene våre, noe Formasjon har gjort med glans. Vi har vært aktive i bransjen siden 1966 i bedrift- og privatmarkedet, og vi står enda sterkere med Formasjons bistand. Ikke bare har trafikken økt, men også salgene. Vi har absolutt fått avkastning på investeringen!
  Tom Per Grundstein
  Teppekonsulentene AS

  Usikker på hva du trenger?