fbpx

App

Brukervennlige og innovative apper

Har du en appidé?

Mange har en idé, men vet ikke helt hvor de skal starte. Noen ganger er det fint å få en enkel prototype for å se hva som fungerer. Dette er flott å vise til eventuelle investorer, men er også et godt verktøy for å finne ut av om app er løsningen. Noen ganger er det bedre og mer kostnadseffektivt med en nettside.

 Vi gir deg råd for at du skal lykkes.

Vi kan bistå deg i prosessen fra idé til en ferdig app med godt brukergrensesnitt, design og funksjon.

lightbulb1

Idé og konsept

Bak en god app ligger et solid grunnarbeid, med skisser og brukerflyt, helst også en prototype.

UI & UX

Når planen og mål er satt, starter prosessen med strukturen og designet av appen hvor brukervennlighet er i fokus

Utvikling

Når designet er bestemt, begynner utviklingen av appen. Deretter kjører vi brukertester og polerer før appen lanseres i henhold til måldato.

Ønsker du råd?

Vi ser at mange er usikre på hva de trenger, og tilbyr derfor en samtale for å kartlegge dine behov, uten at det koster deg noe. Kontakt oss på telefon, eller benytt skjemaet.

482 33 000  Våre kunder sier

  Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder. Et samarbeid med oss gir resultater. De kan dokumenteres, og referansene våre bekrefter dem.

  Formasjon har fått oss synlige i et konkurransepreget marked. De har hjulpet nettbutikken vår til nye høyder, med økt salg og tilbakevendende kunder. De ser helheten, og leverer alt vi har behov for av digitale tjenester, med gode verktøy slik at vi faktisk kan se resultatet. Anbefaler på det sterkeste dersom du ønsker et byrå med lang erfaring og gode resultater!
  Martin Aaserud
  Nansen Sport AS
  Vi hadde behov for en solid oppfriskning av både logo og nettsider, samt bistand til å øke synlighet og trafikk til sidene våre, noe Formasjon har gjort med glans. Vi har vært aktive i bransjen siden 1966 i bedrift- og privatmarkedet, og vi står enda sterkere med Formasjons bistand. Ikke bare har trafikken økt, men også salgene. Vi har absolutt fått avkastning på investeringen!
  Tom Per Grundstein
  Teppekonsulentene AS

  Usikker på hva du trenger?