fbpx

Landingsside

Få flere leads på nett med effektive landingssider

Hva er en landingsside?

En landingsside er kort og greit den første siden en besøkende kommer til når de besøker nettstedet ditt. De kommer ikke, som mange kanskje tror, til forsiden din først. Statistikken viser at de besøkende i 50-80% av tilfellene lander på en av undersidene dine.

En landingsside spiller en viktig rolle for at din bedrift skal generere nye leads og øke konverteringen.

Bedre konvertering

Målrettede landingssider øker konverteringen og gir deg mest igjen for pengene.

Reduser kostnader

Høyere konverteringsrate gir deg større utbytte fra eksisterende trafikk, og reduserer kostnaden for nye kunder.

Forbedre ROI-en

Mer trafikk er ikke alltid positivt; riktig trafikk er viktigst, slik at du får igjen for investeringen din.

Ønsker du råd?

Vi ser at mange er usikre på hva de trenger, og tilbyr derfor en samtale for å kartlegge dine behov, uten at det koster deg noe. Kontakt oss på telefon, eller benytt skjemaet.

482 33 000  Våre kunder sier

  Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder. Et samarbeid med oss gir resultater. De kan dokumenteres, og referansene våre bekrefter dem.

  Formasjon har fått oss synlige i et konkurransepreget marked. De har hjulpet nettbutikken vår til nye høyder, med økt salg og tilbakevendende kunder. De ser helheten, og leverer alt vi har behov for av digitale tjenester, med gode verktøy slik at vi faktisk kan se resultatet. Anbefaler på det sterkeste dersom du ønsker et byrå med lang erfaring og gode resultater!
  Martin Aaserud
  Nansen Sport AS
  Vi hadde behov for en solid oppfriskning av både logo og nettsider, samt bistand til å øke synlighet og trafikk til sidene våre, noe Formasjon har gjort med glans. Vi har vært aktive i bransjen siden 1966 i bedrift- og privatmarkedet, og vi står enda sterkere med Formasjons bistand. Ikke bare har trafikken økt, men også salgene. Vi har absolutt fått avkastning på investeringen!
  Tom Per Grundstein
  Teppekonsulentene AS

  Usikker på hva du trenger?