fbpx

Markedsføring

Digital markedsføring

En digital strategi som gir økt lønnsomhet

Digital markedsføring er alle markedstiltak som kan gjøres på digitale flater. Med din merkevare, dine produkter og din nettside som basis, bruker vi de kanalene som gjør det enklest for deg å nå dine kunder.

Vi lager en digital plan og en annonsestrategi som gir deg målbare resultater og økt lønnsomhet.

Vi skreddersyr en effektiv digital strategi for din bedrift

Gjennom annonsering i kanaler som Google, Facebook, Instagram, LinkedIn m.m. vil din virksomhet kunne nå ut til spesifikke målgrupper som interesserer seg for det dere selger. For å tiltrekke disse kan dere bruke en rekke strategier, slik som å gjøre virksomheten kjent gjennom ulike tiltak i sosiale medier, eller å løfte virksomheten til topps i Googles søkemotoren gjennom betalte plasseringer (Google AdWords). Og ønsker dere at kundene dere allerede har skal kjøpe mer, lager dere et tydelig definert CRM-program.

Starten på din bedrifts digitale kart er en digital plan. Med denne hjelper vi dere, ikke bare å definere de riktige målbare tiltakene, men også å skape lønnsomhet i hver enkelt markedskrone.

Vi brenner for gode resultater for våre kunder

Ønsker du råd?

Vi ser at mange er usikre på hva de trenger, og tilbyr derfor en samtale for å kartlegge dine behov, uten at det koster deg noe. Kontakt oss på telefon, eller benytt skjemaet.

482 33 000  Våre kunder sier

  Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder. Et samarbeid med oss gir resultater. De kan dokumenteres, og referansene våre bekrefter dem.

  Formasjon har fått oss synlige i et konkurransepreget marked. De har hjulpet nettbutikken vår til nye høyder, med økt salg og tilbakevendende kunder. De ser helheten, og leverer alt vi har behov for av digitale tjenester, med gode verktøy slik at vi faktisk kan se resultatet. Anbefaler på det sterkeste dersom du ønsker et byrå med lang erfaring og gode resultater!
  Martin Aaserud
  Nansen Sport AS
  Vi hadde behov for en solid oppfriskning av både logo og nettsider, samt bistand til å øke synlighet og trafikk til sidene våre, noe Formasjon har gjort med glans. Vi har vært aktive i bransjen siden 1966 i bedrift- og privatmarkedet, og vi står enda sterkere med Formasjons bistand. Ikke bare har trafikken økt, men også salgene. Vi har absolutt fått avkastning på investeringen!
  Tom Per Grundstein
  Teppekonsulentene AS

  Usikker på hva du trenger?