Digitalt design & markedsføringsbyrå

Formasjon Design Group AS ble stiftet i september 2002 og holder til sentralt på Lysaker. Vi jobber helhetlig og fokuserer på idé, konsept, identitet, design og digitale løsninger.

Vi har som mål å løfte din bedrift visuelt og digitalt, så dere merker en forskjell.

Vi har lang erfaring med nettsider og digitale løsninger som fungerer i symbiose med den digitale markedsføringen.  Vi har bred kompetanse og kan hjelpe dere med gode råd ved små og store kommunikasjonsbehov.

I tillegg til vår kjernekompetanse har vi et bredt nettverk av samarbeidspartnere. Derfor kan vi trekke inn spesialkompetanse når det er nødvendig, samtidig som vi holder kostnadene nede.

Vi er alltid åpne for en uforpliktende prat. Ta en titt innom noen utvalgte jobber

 

VISJON og VERDIER

Gi våre kunder et digitalt løft og målbare resultater.

ENGASJERT
Med fokus på kunnskap og åpen dialog skal vi inspirere og stimulere til vekst og utvikling.

INNOVATIV
Vi skal være modige og kreative, på jakt etter bedre løsninger.

ÅPEN
Med en åpen og inkluderende kultur skal vi ha en god kommunikasjonsflyt som styrker medarbeiderne, bedriften og kundene.

EFFEKTIVE
Utnytte digitale løsninger og i samarbeid med kunden tilrettelegge for en mer effektiv hverdag som øker lønnsomhet og gagner samfiunne

 

Fokus

"I et marked med tøffere konkurranse er det viktigere en noen gang og kommunisere et tydelig budskap. I sammarbeid med kunden kartlegger og tydeligjør vi bedriftens identitet. Det legger grunnlaget for et godt rammeverket og god kommunikasjon. Vi tilfører verdi og særpreg gjennom design som gjør det enklere å skille seg ut.

Judy Targard

Judy Targard

Judy Targard er designer med bred internasjonale erfaring, og har i flere år arbeidet med utfordrende designoppgaver i Norge og utlandet. Hun har en master i visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo og har utdannelse fra London School of Printing, School of Graphic and Media Design og fra Fashion Institute og Technology, SUNY, Stone Brook, New York. Hun kombinerer førstehånds kjennskap til de nyeste internasjonale trender med solid forankring i det norske markedet. Judy har vunnet flere internasjonale priser og stipender.

Pål Schrader-Nielsen

Pål Schrader-Nielsen

Pål Schrader-Nielsen partner og daglig leder. Han har lang erfaring fra ulike deler av grafisk bransje, salg og markedsføring. Pål er utdannet Mac-designer og webdesigner, og har spisskompetanse innen konsept, design og webløsninger. Han er en erfaren prosjektleder innen web-produksjon og trykk.

Ivar Legallais-Korsbakken

Ivar Legallais-Korsbakken

Ivar Legallais-Korsbakken er rådgiver med lang erfaring innen strategisk kommunikasjon. Sammen med designerne tilfører han strategisk kompetanse i den kreative prosessen. Ivar er samfunnsøkonom og har bred erfaring fra offentlig og privat virksomhet, organisasjonsutvikling og internasjonal kommunikasjon.