fbpx

 

Digitalt design- og markedsføringsbyrå

Formasjon Design Group AS ble stiftet i september 2002 og holder til sentralt på Lysaker. Vi jobber helhetlig og fokuserer på idé, konsept, identitet, design og digitale løsninger. Vi har som mål å løfte din bedrift visuelt og digitalt, så du merker en forskjell.

Vi har lang erfaring med design, nettsider og digital markedsføring.  Vi har fokus på og lage ulike aktiviteter som skaffer deg nye kunder. Vi er din digitale rådgiver ved små og store kommunikasjonsbehov.

I tillegg til vår kjernekompetanse har vi et bredt nettverk av samarbeidspartnere. Derfor kan vi trekke inn spesialkompetanse når det er nødvendig, samtidig som vi holder kostnadene nede.

Vi er alltid åpne for en uforpliktende prat. Ta en titt innom noen utvalgte jobber

Løfte og Verdier

Gi våre kunder et digitalt løft og målbare resultater

Engasjert

Engasjert

Med fokus på kunnskap, grundig forarbeid og åpen dialog skal vi inspirere og stimulere til vekst og utvikling.

Innovativ

Innovativ

Vi skal være inovative og kreative, på jakt etter bedre løsninger.

Effektiv

Effektiv

Utnytte digitale løsninger og sammen med kunden tilrettelegge for en mer effektiv hverdag som øker lønnsomhet og gagner samfunnet.

Team

Pål

Pål

Design og digital rådgiver 482 33 000 Pål har lang erfaring fra alle deler innenfor design og digital markedsføring. Pål er utdannet Mac-designer og webdesigner, og har spisskompetanse innen konsept, design, nettsider og digitale løsninger. Etter 17 år i bransjen er han flink til å se helheten og skaffe nye kunder.

Edvart

Edvart

SEO spesialist Edvart er spesialist på SEO og totalanalyse av hvordan man kan forbedre et nettsted med innhold, språk, navigasjon, tilgjengelighet, brukervennlighet, synlighet, teknisk forbedring for å nå nye kunder.

Ingrid

Ingrid

Web designer/utvikler Ingrid har i 14 år utforsket universet av nye muligheter innen web og grafisk design. Målsettingen er å tilby profesjonelle nettsider som kombinerer design, søkemotoroptimalisering med brukererfaring, slik at kundene når sine mål.

Ivar

Ivar

Strategisk rådgiver Ivar er rådgiver med lang erfaring innen strategisk kommunikasjon. Sammen med designerne tilfører han strategisk kompetanse i den kreative prosessen. Ivar er samfunnsøkonom og har bred erfaring fra offentlig og privat virksomhet, organisasjonsutvikling og internasjonal kommunikasjon.