Om oss

Digitalt design- og markedsføringsbyrå med over 20 års erfaring

Vi har som mål å løfte din bedrift visuelt og digitalt. Gjennom et samarbeid med oss skal du oppleve en forskjell.

Formasjon Design Group AS ble stiftet i september 2002 og holder til sentralt på Lysaker. Vi jobber helhetlig og fokuserer på idé, konsept, identitet, design og digitale løsninger. 

Vi brenner for gode resultater for våre kunder.

Våre løfter og verdier

Engasjerte

Vi elsker det vi gjør! Med fokus på kunnskap, grundig forarbeid og åpen dialog skal vi inspirere og stimulere til vekst og utvikling.

Innovative

Vi er og skal være innovative og kreative, på jakt etter bedre løsninger. Vi sørger for å hele tiden holde oss oppdaterte.

Effektive

Vi utnytter digitale løsninger og sammen med kunden tilrettelegger vi for en mer effektiv hverdag som øker lønnsomhet og gagner samfunnet.

Teamet

Vi har lang erfaring med design, nettsider og digital markedsføring, og har fokus på å lage ulike aktiviteter som skaffer dere nye kunder. Vi er din bedrifts digitale rådgiver ved små og store kommunikasjonsbehov.

I tillegg til vår kjernekompetanse har vi et bredt nettverk av samarbeidspartnere. Derfor kan vi trekke inn spesialkompetanse når det er nødvendig, samtidig som vi holder kostnadene nede.

Pål

Design og digital rådgiver

Pål har 17 år lang erfaring fra nær sagt samtlige områder innen design og digital markedsføring. Han er utdannet Mac- og webdesigner, og har spisskompetanse innen konseptutvikling, design, nettsider og digitale løsninger.

Edvard

SEO spesialist

Edvart er spesialist på SEO og totalanalyse av hvordan man kan forbedre et nettsted med innhold, språk, navigasjon, tilgjengelighet, brukervennlighet, synlighet, teknisk forbedring for å nå nye kunder.

Ingrid

Web designer/utvikler

Ingrid har i 14 år utforsket universet av nye muligheter innen web og grafisk design. Hun leverer profesjonelle nettsider som kombinerer design, søkemotoroptimalisering med brukererfaring, slik at kundene når sine mål.

Ivar

Strategisk rådgiver

Ivar er rådgiver med lang erfaring innen strategisk kommunikasjon. Sammen med designerne tilfører han strategisk kompetanse i den kreative prosessen. Han er samfunnsøkonom og har bred erfaring fra offentlig og privat virksomhet, organisasjonsutvikling og internasjonal kommunikasjon.

Aina

Web og grafisk designer

Aina har designet alt fra logoer til nettsider og apper i over 10 år. Hun brenner for godt design ned til hver minste piksel, og sørger for at brukervennlighet og estetikk går hånd i hånd. Hun har solid erfaring med design innenfor ulike bransjer, og er løsningsorientert i møte med problemstillinger.

Benedicte

Digital rådgiver

Benedicte er under opplæring som ny digital rådgiver, og er spesielt interessert i forbrukeratferd og digital markedsføring. Hun har en bachelor innen markedsføring og ledelse og har blant annet erfaring innen kundeservice.