fbpx

OM OSS

Digitalt design- og markedsføringsbyrå

Vi har som mål å løfte din bedrift visuelt og digitalt. Gjennom et samarbeid med oss skal du oppleve en forskjell.

Formasjon Design Group AS ble stiftet i september 2002 og holder til sentralt på Lysaker. Vi jobber helhetlig og fokuserer på idé, konsept, identitet, design og digitale løsninger. 

Vi har lang erfaring med design, nettsider og digital markedsføring.  Vi har fokus på å lage ulike aktiviteter som skaffer dere nye kunder. Vi er din bedrifts digitale rådgiver ved små og store kommunikasjonsbehov.

I tillegg til vår kjernekompetanse har vi et bredt nettverk av samarbeidspartnere. Derfor kan vi trekke inn spesialkompetanse når det er nødvendig, samtidig som vi holder kostnadene nede.

Vi er alltid åpne for en uforpliktende prat.

Våre løfter og verdier

Engasjerte

Vi elsker det vi gjør! Med fokus på kunnskap, grundig forarbeid og åpen dialog skal vi inspirere og stimulere til vekst og utvikling.

Innovative

Vi er og skal være innovative og kreative, på jakt etter bedre løsninger. Vi sørger for å hele tiden holde oss oppdaterte.

Effektive

Vi utnytter digitale løsninger og sammen med kunden tilrettelegger vi for en mer effektiv hverdag som øker lønnsomhet og gagner samfunnet.

Teamet

Pål

Design og digital rådgiver

Pål har 17 år lang erfaring fra nær sagt samtlige områder innen design og digital markedsføring. Han er utdannet Mac- og webdesigner, og har spisskompetanse innen konseptutvikling, design, nettsider og digitale løsninger.

Edvard

SEO spesialist

Edvart er spesialist på SEO og totalanalyse av hvordan man kan forbedre et nettsted med innhold, språk, navigasjon, tilgjengelighet, brukervennlighet, synlighet, teknisk forbedring for å nå nye kunder.

Ingrid

Web designer/utvikler

Ingrid har i 14 år utforsket universet av nye muligheter innen web og grafisk design. Hun leverer profesjonelle nettsider som kombinerer design, søkemotoroptimalisering med brukererfaring, slik at kundene når sine mål.

Ivar

Strategisk rådgiver

Ivar er rådgiver med lang erfaring innen strategisk kommunikasjon. Sammen med designerne tilfører han strategisk kompetanse i den kreative prosessen. Han er samfunnsøkonom og har bred erfaring fra offentlig og privat virksomhet, organisasjonsutvikling og internasjonal kommunikasjon.

Aina

Web og grafisk designer

Aina har designet alt fra logoer til nettsider og apper i over 10 år. Hun brenner for godt design ned til hver minste piksel, og sørger for at brukervennlighet og estetikk går hånd i hånd. Hun har solid erfaring med design innenfor ulike bransjer, og er løsningsorientert i møte med problemstillinger.

Vi brenner for gode resultater for våre kunder

Ønsker du råd?

Vi ser at mange er usikre på hva de trenger, og tilbyr derfor en samtale for å kartlegge dine behov, uten at det koster deg noe. Kontakt oss på telefon, eller benytt skjemaet.

482 33 000  Våre kunder sier

  Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder. Et samarbeid med oss gir resultater. De kan dokumenteres, og referansene våre bekrefter dem.

  Formasjon har fått oss synlige i et konkurransepreget marked. De har hjulpet nettbutikken vår til nye høyder, med økt salg og tilbakevendende kunder. De ser helheten, og leverer alt vi har behov for av digitale tjenester, med gode verktøy slik at vi faktisk kan se resultatet. Anbefaler på det sterkeste dersom du ønsker et byrå med lang erfaring og gode resultater!
  Martin Aaserud
  Nansen Sport AS
  Vi hadde behov for en solid oppfriskning av både logo og nettsider, samt bistand til å øke synlighet og trafikk til sidene våre, noe Formasjon har gjort med glans. Vi har vært aktive i bransjen siden 1966 i bedrift- og privatmarkedet, og vi står enda sterkere med Formasjons bistand. Ikke bare har trafikken økt, men også salgene. Vi har absolutt fått avkastning på investeringen!
  Tom Per Grundstein
  Teppekonsulentene AS

  Usikker på hva du trenger?