Litt om oss

Formasjon Design Group AS tilbyr visuell kommunikasjon tilpasset dine behov. Vi er spesialister på nettsider og elektronisk kommunikasjon, men har også lang erfaring med papirbaserte løsninger. Vi har bred kompetanse som rådgivere ved både små og store kommunikasjonsbehov.

Formasjon Design Group AS ble stiftet i september 2002 og holder til sentralt på Lysaker. Vår styrke er idé, konsept og visuelle identitet. Vi har fokus på form og funksjon som strategiske virkemidler for å synliggjøre bedrifter og organisasjoner.

I tillegg til vår kjernekompetanse har vi et bredt nettverk av samarbeidspartnere. Derfor kan vi trekke inn spesialkompetanse når det er nødvendig, samtidig som vi holder kostnadene nede.

Vi er alltid åpne for en uforpliktende prat eller ta en titt på noen utvalgte jobber

 

VISJON og VERDIER

Med fokus på kundens behov skal vi fremme produkter og tjenester til samfunnets beste

ENGASJERT
Med fokus på kunnskap og åpen dialog skal vi inspirere og stimulere til vekst og utvikling.

INNOVATIV
Vi skal være modige og kreative, på jakt etter bedre løsninger.

ÅPEN
Med en åpen og inkluderende kultur skal vi ha en god kommunikasjonsflyt som styrker medarbeiderne, bedriften og kundene.

ANSVARLIG
Vi skal lytte og ha et langsiktig perspektiv i alt vi gjør overfor kundene, samfunnet og miljøet.

 

 

Hva gjør vi

Vi har lang erfaring med visuelle kommunikasjonskonsepter til digitale og trykte flater

Identitetsdesign

Identitetsdesign

Formasjon tilbyr både enkeltprodukter og utvikler helhetlige planer og profilprogram. Vi tilfører verdi og særpreg gjennom design for deg og ditt selskap.

Web design

Web design

Formasjon er spesialist på nettsider. Vi leverer moderne, profesjonelle og brukervennlige løsninger til alle digitale flater. Drift med oppdatering og backup.

Grafisk design

Grafisk design

Formasjon tilbyr hele spektret av produksjon for trykte flater, alt fra små trykksaker som visittkort og brevark til brosjyrer, plakater, kataloger og magasiner.

Fokus

"I et marked med tøffere konkurranse er det viktigere en noen gang og kommunisere et tydelig budskap. I sammarbeid med kunden kartlegger og tydeligjør vi bedriftens identitet. Det legger grunnlaget for et godt rammeverket og god kommunikasjon. Vi tilfører verdi og særpreg gjennom design som gjør det enklere å skille seg ut.

Judy Targard

Judy Targard

Judy Targard er designer med bred internasjonale erfaring, og har i flere år arbeidet med utfordrende designoppgaver i Norge og utlandet. Hun har en master i visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo og har utdannelse fra London School of Printing, School of Graphic and Media Design og fra Fashion Institute og Technology, SUNY, Stone Brook, New York. Hun kombinerer førstehånds kjennskap til de nyeste internasjonale trender med solid forankring i det norske markedet. Judy har vunnet flere internasjonale priser og stipender.

Pål Schrader-Nielsen

Pål Schrader-Nielsen

Pål Schrader-Nielsen er grunnlegger og daglig leder. Han har lang erfaring fra ulike deler av grafisk bransje, salg og markedsføring. Pål er utdannet Mac-designer og webdesigner, og har spisskompetanse innen konsept, design og webløsninger. Han er en erfaren prosjektleder innen web-produksjon og trykk.

Ivar Legallais-Korsbakken

Ivar Legallais-Korsbakken

Ivar Legallais-Korsbakken er rådgiver med lang erfaring innen strategisk kommunikasjon. Sammen med designerne tilfører han strategisk kompetanse i den kreative prosessen. Ivar er samfunnsøkonom og har bred erfaring fra offentlig og privat virksomhet, organisasjonsutvikling og internasjonal kommunikasjon.