Personvernerklæring

Personvernerklæring og informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Nettstedet Formasjon.no benytter informasjonskapsler (cookies) for å samle og generere anonym statistikk. Dette hjelper oss til å forstå hvordan nettstedet brukes, slik at vi kan optimalisere og levere en best mulig brukeropplevelse for deg som besøkende.

Når du benytter nettstedet Formasjon.no (ansvarlig virksomhet «Formasjon Design Group AS – FDG»), registrerer vi informasjon om hvilke sider du besøker og hvordan du bruker de. I tillegg vil vi registrere om du besøkte våre nettsider via en datamaskin eller mobil. Dette gjør vi for å kunne forbedre våre tjenester overfor våre besøkende.

Vi bruker Google Analytics på formasjon.no for å innhente statistikk over trafikk og bruk av nettstedet. Les mer om Googles retningslinjer for personvern.

Vi bruker Facebook Pixel for å måle konverteringsraten i forbindelse med reklamekampanjer (se effekter av ev. annonser). Denne informasjonskapselen kan brukes til å forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook. Les mer om Facebooks retningslinjer for personvern.

Lagring, bruk og videreformidling av personopplysninger

FDG er forpliktet til å behandle personopplysninger på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven.

Dersom du ønsker å melde deg på vårt nyhetsbrev, så lagrer vi navn og e-postadresse. Dette er nødvendig for at vi skal kunne sende deg nyheter og tilbud.

Kontakter du oss (gjennom vårt kontaktskjema) angående våre produkter og tjenester, kan din kontaktinformasjon bli delt med våre samarbeidspartnere og underleverandører. Dette gjelder spesielt dersom det er nødvendig i forbindelse med levering av et tilbud (kun relatert til våre tjenester og produkter og ikke andre formål). Våre samarbeidspartnere og underleverandører følger de samme retningslinjene som oss – og de vil ikke dele din kontaktinformasjon med andre uten ditt samtykke.

Vi vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere dine kontaktopplysninger på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Informasjon som ikke lenger er nødvendig å ta vare på (når et kundeforhold ikke lenger er aktivt), vil bli slettet – enten automatisk eller manuelt. Data relatert til regnskapsmessige formål (f.eks. transaksjoner) eller data som må være tilgjengelig i et aktivt kundeforhold (f.eks. med tanke på garanti- og serviceavtaler) reguleres i blant annet loven om regnskap og vil først slettes når loven tilsier det.

Dine rettigheter

Du kan når som helst kontakte oss for å få innsyn i, be om korrigering, begrensning eller sletting av informasjon relatert til deg selv (opplysninger du selv har sendt oss eller som er lagret gjennom vår dialog med deg), og du kan også trekke tilbake eventuelle samtykker gitt oss i forbindelse med nyhetsbrev og tilbud.

Spørsmål eller anmodninger om innsyn, korrigering, begrensning, sletting eller det å trekke tilbake et samtykke relatert til dine egne data, kan rettes til post@formasjon.no eller eventuelt pr. post til Formasjon Design Group AS, Postboks 258, 1326 Lysaker.

Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket kan du rette en klage til Datatilsynet – post@datatilsynet.no.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten på alvor. Alle data på formasjon.no sendes kryptert med SSL.

Hvordan deaktivere informasjonskapsler

De fleste nettsider bruker analyseverktøy. Dersom du ønsker å slette informasjonskapsler, gir vi deg her oppskriften: