fbpx

SEO

Søkemotoroptimalisering

Over 80% av alle kjøp i dag starter på google.

Synlighet på Google er svært viktig. Vi kan hjelpe dere med dette og fokuserer på å styre relevant trafikk til nettsiden.

For å gjøre din bedrifts nettsted attraktivt i søk, kan vi utarbeide søkeordsanalyser.

Disse analysene brukes til å plassere inn spesifikke ord folk søker på, når de ser etter dine typer produkter på nettet, på din bedrifts nettsider. På denne måten vil din bedrifts nettsted komme høyere opp i søk på diverse søkemotorer, og kanskje viktigst i rangeringen til Google. I korte trekk gjøres dette ved å gjennomføre en analyse av nettstedet, vi ser på struktur, kvaliteten på nettstedet, bruk av overskrifter og tagging av innhold.

Innholdsmarkedsføring

Godt innhold skaper en bedre opplevelse for brukeren, og søkemotorene elsker det!

Innholdsmarkedsføring blir en stadig viktigere del av både dagens og morgendagens markedsføring. Dette er en langsiktig og samtidig tidkrevende investering. Vi hjelper dere å kartlegge hva som bør gjøres og i hvilken rekkefølge.

Vi brenner for gode resultater for våre kunder

Ønsker du råd?

Vi ser at mange er usikre på hva de trenger, og tilbyr derfor en samtale for å kartlegge dine behov, uten at det koster deg noe. Kontakt oss på telefon, eller benytt skjemaet.

482 33 000  Våre kunder sier

  Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder. Et samarbeid med oss gir resultater. De kan dokumenteres, og referansene våre bekrefter dem.

  Formasjon har fått oss synlige i et konkurransepreget marked. De har hjulpet nettbutikken vår til nye høyder, med økt salg og tilbakevendende kunder. De ser helheten, og leverer alt vi har behov for av digitale tjenester, med gode verktøy slik at vi faktisk kan se resultatet. Anbefaler på det sterkeste dersom du ønsker et byrå med lang erfaring og gode resultater!
  Martin Aaserud
  Nansen Sport AS
  Vi hadde behov for en solid oppfriskning av både logo og nettsider, samt bistand til å øke synlighet og trafikk til sidene våre, noe Formasjon har gjort med glans. Vi har vært aktive i bransjen siden 1966 i bedrift- og privatmarkedet, og vi står enda sterkere med Formasjons bistand. Ikke bare har trafikken økt, men også salgene. Vi har absolutt fått avkastning på investeringen!
  Tom Per Grundstein
  Teppekonsulentene AS

  Usikker på hva du trenger?