Design & Identitet

Logo og profilmateriell - Et godt første inntrykk

En gjennomtenkt visuell profil er en verdiskaper og styrker bedriftens konkurransekraft

En visuell profil er oppskriften på hvordan din bedrift skal se ut

Grafisk design og visuell identitet

En helhetlig visuell identitet som er forankret i bedriftens visjon, verdier og mål forsterker og synliggjør bedriftens merkevare. Vi samler alle elementene i en profilmanual, en «visuell verktøykasse» som inneholder et sett med regler og føringer, som definerer hvordan bedriften skal fremstå visuelt.

En gjennomtenkt profil, et helhetlig design både på nettsted, profil i sosiale medier og produkter, gir kundene positive assosiasjoner ift. din virksomhet. Det kan være en god handleopplevelse, et trygt og godt kjøp, god service m.m.

Vi kan skape din visuelle identitet

Gjennom å se på hva din virksomhet tilbyr av produkter og tjenester, hvilke verdier som er viktige og hvordan dere selv ønsker fremstå, skaper vi et visuelt uttrykk som blir virksomhetens identitet.
Å samles om ett positivt og attraktivt uttrykk, gjør det enklere å profilere virksomheten. Da vil dere kunne bygge en sterk merkevare gjennom en rekke ulike tiltak i ulike kanaler, i visshet om at dere alltid framstår som ett selskap.

Referanser

Nedenfor finner du noen utvalgte referanseprosjekter. Du finner flere her.

Vi utvikler også brukervennlige nettsider, optimalisert for konvertering. Les gjerne mer om våre tjenester innen hjemmesider og nettbutikk.