fbpx

En gjennomtenkt visuell profil er en verdiskaper og styrker bedriftens konkurransekraft

En visuell profil er oppskriften på hvordan din bedrift skal se ut

Grafisk design og visuell identitet

En helhetlige visuell identitet som er forankret i bedriftens visjon, verdier og mål forsterker og synliggjøre bedriftens merkevare. Vi samler alle elementene i en profilmanual  en ”visuelle” verktøykasse som inneholder et sett med regler og føringer som forteller hvordan bedriften skal fremstå visuelt.

Et av målene med en gjennomtenkt profil, vil være at kundene skal assosiere din virksomhet med noe positivt. Det kan være en god handleopplevelse, et trygt og godt kjøp, god service m.m. – og et helhetlig design på både nettsted, profil i sosiale medier, produkter etc.

Formasjon designbyrå skaper din visuelle identitet

Gjennom å se på hva din virksomhet tilbyr av produkter og tjenester, hvilke verdier som er viktige og hvordan virksomheten selv ønsker fremstå, så skaper vi et visuelt uttrykk som vil bli virksomhetens identitet. Det å samles om et positivt og attraktivt uttrykk, vil gjøre at man kan profilere virksomheten ved «å bygge en sterk merkevare» gjennom en rekke tiltak som har utgangspunkt i en god og tiltrekkende visuell identitet.
Referanser

Dette er noen av våre referanser på området «Logo og profilmateriell»

Vi utvikler også brukervennlige nettsider, optimalisert for konvertering. Les mer om våre tjenester innen hjemmesider og nettbutikk.