fbpx

En gjennomtenkt visuell profil gir et profesjonelt inntrykk og styrker bedriftens konkurransekraft eksternt og internt

Visuell identitet hjelper din virksomhet med å fremstå som en seriøs aktør i markedet, samtidig som et godt grafisk uttrykk vil gjøre det enklere for eksisterende og potensielle kunder å huske din virksomhet.

Grafisk designer

Et av målene med en gjennomtenkt profil, vil være at kundene skal assosiere din virksomhet med noe positivt. Det kan være en god handleopplevelse, et trygt og godt kjøp, god service m.m. – og et helhetlig design på både nettsted, profil i sosiale medier, produkter etc. vil også bidra til at virksomheten fremstår profesjonelt. Ansiktet utad og hvordan eksisterende og potensielle kunder opplever din virksomhet – handler om så mye. Akkurat derfor er det å etablere en identitet som gjør at positive opplevelser kan knyttes til din virksomhet, en smart trekk.

Et designbyrå som skaper din visuelle identitet

Gjennom å se på hva din virksomhet tilbyr av produkter og tjenester, hvilke verdier som er viktige og hvordan virksomheten selv ønsker fremstå, så skaper vi et visuelt uttrykk som vil bli virksomhetens identitet. Det å samles om et positivt og attraktivt uttrykk, vil gjøre at man kan profilere virksomheten ved «å bygge en sterk merkevare» gjennom en rekke tiltak som har utgangspunkt i en god og tiltrekkende visuell identitet.
Referanser
Dette er noen av våre referanser på området «Logo og profilmateriell».

Vi utvikler også brukervennlige nettsider, optimalisert for konvertering. Les mer om våre tjenester innen hjemmesider og nettbutikk.

(+47) 23 13 30 50
pal@formasjon.no