fbpx

Skal din virksomhet kunne nå ut til flere potensielle kunder, da kommer man ikke utenom sosiale medier

Direkte målretting bidrar til økt konvertering og vekst i et marked som krever et enda større fokus på idealkunden enn tidligere.

Det å bygge en profesjonell identitet både gjennom en nettside, men også i sosiale medier, er enormt viktig – og en tilstedeværelse i sosiale medier vil også vise utad at virksomheten «henger med i tiden».

Vi gir råd om sosiale medier og setter opp løsninger tilpasset dine behov.

Ved valg av aktuelle kanaler, må fokuset være å vite hvor potensielle kunder er, samtidig som man må vurdere hvor egne produkter og tjenester egner seg best med tanke på profilering.

Vi har kompetansen til å både gjennomføre de riktige analysene, men også å lage planer, slik at din virksomhet lykkes med digital synlighet. Et reiseselskap som tilbyr ferieturer vil selvsagt være på Facebook hvor de kan markedsføre turer, men Instagram er også en kanal man ikke kommer utenom. Det er på Instagram feriebildene deles og inspirasjon gis til nye turer.

Innholds- og kanalstrategi for sosiale medier

Gjennom dialog, så lager vi en plan for din virksomhets tilstedeværelse i sosiale med

ier. Vi finner ut av hvilke kanaler det er lønnsomt for din virksomhet å fokusere på, hva av type innhold og tiltak som vil gi gode effekter – og hvordan din virksomhet løpende kan se effekter av et godt strategisk innholds- og kanalstrategiarbeid. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.