fbpx

Over 50% av kjøpene starter på google. Vi synliggjør din bedrift på google og fokuserer på relevant trafikk til nettsiden

Det er viktig for din virksomhet å være både synlig og lett tilgjengelig i Google, slik at du ikke mister potensielle kunder til dine konkurrenter.

Slik kan vi hjelpe din virksomhet med søkemotoroptimalisering

De fleste er nå enige om at innholdsmarkedsføring er en viktig del av fremtidens markedsføring. Innholdsmarkedsføring er en langsiktig investering som tar tid. Vi kan kan hjelpe å kartlegge hva som bør gjøres i hvilken rekkefølge.

 

Vårt fokus vil derfor være å hjelpe din virksomhet med både innholds- og søkeordsanalyser, en plan for å gjøre nettstedet attraktivt og dynamisk, men også tekniske tiltak som forbedrer tilgjengeligheten og rangeringen til nettstedet i Google. Kort kan nevnes at vi gjennomfører en analyse av nettstedet, vi ser på struktur, kvaliteten på nettstedet, riktig bruk av overskrifter og tagging av innhold m.m. – slik at potensielle kunder vil finne ditt nettsted gjennom søkemotoren Google og andre viktige søkemotorer.