fbpx

Gode og riktige planer er viktig for å lede virksomheten på rett vei

Enten din virksomhet er i oppstartsfasen eller er en etablert virksomhet, så har vi kompetansen til å lede din virksomhet på rett vei. Vi har lang erfaring med kartleggingsarbeid fra både små og store virksomheter – og gjennom analyser vil vi utarbeide enkle planer som vil føre til resultater.

Har din virksomhet behov for en ny identitet, nye nettsider eller bistand på testing og optimalisering av løsninger? Da bør du se på vår portefølje av kunder. Vi har hatt en rekke oppdrag med fornøyde kunder som har fått ny identitet med både profileringsmateriale, nye nettsider og profil i sosiale medier – som har gitt virksomheten et profesjonelt uttrykk for fremtiden.

Kanskje er målet å forbedre interne rutiner for arbeid med innhold i ulike kanaler eller kanskje å få flere kunder ved å bli mer synlig gjennom f.eks. tiltak som smart annonsering? Vi hjelper din virksomhet i gang med planer og tiltak som garantert vil gi positive effekter. Du kan også benytte oss til å gjøre jobben med kanalstrategi og digital annonsering (les mer om dette på vår side «Digital annonsering»).
Du finner en oversikt over noen referanseprosjekt under. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

(+47) 23 13 30 50