fbpx

De fleste kjøp starter på google. Vi synliggjør din bedrift på google og fokuserer på relevant trafikk til nettsiden

En stor andel brukere benytter søkemotoren Google når de er på utkikk etter produkter og tjenester. Akkurat derfor er det viktig for din virksomhet å være både synlig og lett tilgjengelig i Google, slik at du ikke mister potensielle kunder til dine konkurrenter.

Slik kan vi hjelpe din virksomhet med søkemotoroptimalisering
Viktige tiltak er å sørge for godt og nyttig innhold – og det å bruke de ord og uttrykk i eget innhold som brukerne benytter. Når Google ser at nettstedet gir brukerne verdi, så vil nettstedet gjennom dette få god uttelling i søkemotoren. Vi vil gi deg nyttige tips for hvordan du best kan skrive for søkemotorer.

Vårt fokus vil derfor være å hjelpe din virksomhet med både innholds- og søkeordsanalyser, en plan for å gjøre nettstedet attraktivt og dynamisk, men også tekniske tiltak som forbedrer tilgjengeligheten og rangeringen til nettstedet i Google. Kort kan nevnes at vi gjennomfører en analyse av nettstedet, vi ser på struktur, kvaliteten på nettstedet med tanke på kode, riktig bruk av overskrifter og tagging av innhold m.m. – slik at potensielle kunder vil finne ditt nettsted gjennom søkemotoren Google og andre viktige søkemotorer.

(+47) 23 13 30 50
pal@formasjon.no